Vergelijk de prijzen

Een vliegveld is verplicht

Aantal dagen:

Algemene voorwaarden

ParkflyFinder.nl

ParkflyFinder.nl is een vergelijkingssite voor parkeren op en rondom vliegvelden in Nederland, België en Duitsland. ParkflyFinder.nl verwijst bezoekers door naar de website van de desbetreffende parkeerbedrijven. Wij zijn niet verbonden aan één van de vliegvelden of één van de parkeerbedrijven op onze website.

Prijzen

Wij proberen de op onze website vermelde tarieven zo up to date en correct mogelijk te houden en bezoeken daar regelmatig de websites van de parkeerbedrijven om de prijzen te controelren. Toch kan het gebeuren dat er een verschil bestaat tussen de op ParkflyFinder.nl vermelde tarieven en de werkelijke tarieven bij het parkeerbedrijf. In die situatie zijn de tarieven van het parkeebedrijf leidend. De op ParkflyFinder vermelde tarievenzijn vanaf tarieven en exclusief eventuele toeslagen en de kosten voor extra opties.

Reserveren

ParkflyFinder.nl verzorgt zelf geen reserveringen. U reserveert altijd bij het parkeerbedrijf zelf.

Wijzigen/annuleren

Bij het wijzigen en/of annuleren van uw reservering neemt u contact op te nemen met het parkeerbedrijf zelf.

Vragen en/of klachten

Bij vragen over uw reservering en/of klachten over de service van het parkeerbedrijf dient u contact op te nemen met het parkeerbedrijf zelf. ParkflyFinder.nl kan daarbij niet bemiddelen.

ParkflyFinder.nl

ParkflyFinder.nl is een project van Nozawa.nl uit Driebergen.

Nozawa.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 302 51 766. BTW nummer NL 1306.67.432 B01