Vergelijk de prijzen

Aantal dagen: 8 Vergelijken

Parkeren bij Vliegveld Frankfurt met ParkflyFinder.nl

Parkeren Frankfurt Airport

Frankfurt Airport parkeren vergelijkt u op ParkflyFinder.nl. Vertrekt u, net als zoveel andere Nederlanders, vanaf Frankfurt Airport voor uw vakantie, dan wilt u het liefst zo voordelig mogelijk parkeren bij Luchthaven Düsseldorf. Parkeren op één van de officiële parkings van Düsseldorf Airport is een optie, maar voordeliger parkeert u bij een parkeerterrein in de onmiddelijke omgeving van het vliegveld.

Frankfurt Airport parkeren, wat zijn de mogelijkheden?

Luchthaven Frankfurt heeft zelf 14.000 parkeerplaatsen, maar zeker in de vakantieperiodes is dat niet genoeg voor alle reizigers. In de omgeving van Frankfurt Airport zijn er dan ook veel aanbieders van vliegveld parkeren actief. De afstand tot de luchthaven vanaf de parkeerterreinen is niet groot en daarnaast parkeert u ook goedkoper bij deze parkeerplaatsen.

De parkeerbedrijven bij Frankfurt Airport bieden zowel shuttle parkeren als valet parkeren aan. Aan u dus de keuze of u shuttle parkeren of valet parkeren reserveert!

Hoe vergelijkt u parkeerplaatsen Frankfurt Airport? 

Vergelijk de parkeerplaatsen niet alleen op de tarieven, maar ook op de dienstverlening en op de afstand tot Frankfurt Airport. Valet parkeren zal duurder zijn dan shuttle parkeren, maar is wel zo snel en comfortabel. Geeft u de voorkeur aan een shuttlebus dan geldt in het algemeen dat hoe langer de rit met de shuttlebus is, hoe goedkoper het parkeren zal. Gelukkig zijn vrijwel alle parkeerplaatsen dicht bij de luchthaven en wordt u tot bij de terminal gebracht.

Frankfurt Airport Parkeren

Frankfurt_Airport.jpg

Frankfurt Airport

Frankfurt Airport is na München de tweede luchthaven van Duitsland met meer dan 70 miljoen passagiers per jaar.

De belangrijkste luchtvaartmaatschappij op Frankfurt Airport is Lufthansa. Voor Lufthansa is het ook één van de belangrijkste luchthavens in Duitsland. Maar ook Singapore Airlines, Japan Airlines en bijvoorbeeld Air Canada en United Airlines vliegen vanaf Frankfurt Airport, waardoor de luchthaven een belangrijk vertrekpunt vormt voor intercontinentale vluchten.

Het adres van Frankfurt Airport is Flughafen Frankfurt, 60547 Frankfurt, Duitsland.

Het vliegveld van Frankfurt is makkelijk bereikbaar met de auto. Voor veel Nederlanders is Frankfurt dan ook een goed alternatief voor Schiphol. Vanaf Afrit 49 op de A3 is het minder dan twee kilometer naar de luchthaven. Ook met het openbaar vervoer is de luchthaven vanuit Nederland goed bereikbaar. 

Officiële Parkings Frankfurt Airport

De officiële parkings van Frankfurt Airport bieden plaats aan 14.000 auto's, zowel voor kort parkeren als voor lang parkeren tijdens de vakanties vanaf Frankfurt.

Kort Parkeren Frankfurt Airport

Overdekt kort parkeren Frankfurt Airport kunt u via Terminal Parking, Business Parking en eParking. Al deze parkeergarages zijn op loopafstand van de terminal. Het dichtst bij de vertrekhal zijn P2, P3, P8 en P91, maar daarmee zijn ze ook gelijk de duurdere parkeergarages. 

Lang Parkeren Frankfurt Airport

Wat verder weg zijn de parkeerplaatsen voor lang parkeren. U gaat dan vanaf het parkeerterrein met de S-Bahn van en naar de terminal. Overdekt lang parkeren Frankfurt Airport is ook mogelijk op P2, P3, P8 en P9. maar dan bent u wel meer kwijt aan parkeerkosten. De officiële parkings van Frankfurt Airport reserveert u online via de website van Frankfurt Airport.

 

Goedkoop parkeren Frankfurt Airport

Goedkoop parkeren Frankfurt Airport reserveert u bij één van de alternatieve parkeerterreinen nabij de luchthaven.

Voor Nederlanders is Frankfurt Airport populair als luchthaven voor vertrek op vakantie. Maar met name juist tijdens de vakantieperiodes zijn er niet voldoende parkeerplaatsen op de luchthaven zelf.

In de afgelopen jaren zijn er dan ook veel alternatieve parkeerbedrijven bijgekomen, die parkeren bij Frankfurt goedkoper hebben gemaakt. 

Goedkoop Lang Parkeren Frankfurt Airport 

Op de dag van uw vakantiereis rijdt u niet naar de terminal, maar eerst naar het parkeerterrein bij Frankfurt Airport waar u heeft gereserveerd. U meldt zich bij de receptie en vervolgens wordt u met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De routebeschrijving en de instructies ontvangt u met de bevestiging van uw reservering. Ons advies is wel om altijd ue bevestiging van uw parkeerplaats uit te printen en mee te nemen.

Goedkoop Valet Parkeren FrankfurtAirport 

Heeft u gekozen voor valet parkeren Frankfurt Airport, dan rijdt u wel direct naar het vliegveld. Op de afgesproken plaats staat de medewerker van de valet parkeerder al op u te wachten. U controleert samen de auto en de kilometerstand en de chauffeur parkeert de auto voor u op het parkeerterrein. Zelf kunt u direct de vertrekhal van Frankfurt Airport binnenlopen. 

Park Sleep Fly Frankfurt Airport

Bij een Park Sleep Fly-arrangement overnacht u in een hotel en parkeert de auto tijdens de reis op het parkeerterrein van het hotel. Uiteraard kunt u ook parkeren op een ander parkeerterrein en overnachten in uw favoriete hotel bij Frankfurt Airport.

Prijzen & beschikbaarheid hotels Frankfurt Airport