Vergelijk de prijzen

Aantal dagen: 8 Vergelijken

Parkeren bij Vliegveld Charleroi met ParkflyFinder.nl

Parkeren Charleroi Airport

Charleroi Airport is bij Nederlanders vooral bekend als luchthaven voor vertrek naar een vakantiebestemming in Italië of Spanje. Wilt u lang parkeren bij Charleroi voor uw vakantie op bijvoorbeeld de Canarische Eilanden, vergelijkt u dan de parkings op onze website.

Op ParkflyFinder.nl vergelijkt u meerdere parkings in de directe omgeving van Charleroi Airport. U vergelijkt de parking op prijs, afstand tot de luchthaven en op de dienstverlening. lees dan ook zeker de beoordelingen van de parkeerplaatsen.

Charleroi Airport Parking, de mogelijkheden?

Uiteraard kunt u parkeren op één van de officiële parkings van de luchthaven, maar het bespaart u geld door te reserveren bij een parkeerterrein in de omgeving van het vliegveld. Zeker als u langer dan een paar dagen op vakantie gaat en op zoek bent naar een parkeerplek voor lang parkeren bij Charleroi.

Lang Parkeren Charleroi Airport

Valet parkeren bij Charleroi is niet populair, bij lang parkeren Charleroi gaat het dan ook om shuttle parkeren. Zoals de naam al aangeeft, gaat u dan met een shuttlebus vanaf het gereserveerde parkeerterrein naar de terminal en na afloop van uw vakantie gaat u ook weer terug met de shuttlebus. Let dus ook op de reistijd van de shuttlebus van en naar het vliegveld. 

Charleroi Airport Parkeren

Charleroi.jpg

Brussels Charleroi Airport

Brussels Charleroi Airport is de tweede luchthaven van België met ruim 8 miljoen passagiers in 2019.

De voornaamste luchtvaartmaatschappijen op Charleroi Airport zijn budgetmaatschappijen als Ryanair, Wizz Air en TUI Fly. De belangrijkste bestemmingen vanaf Airport Charleroi zijn dan ook de vakantielanden als Italië en Spanje. Ook onder Nederlandse vakantiegangers is Charleroi een populaire luchthaven voor vakantievluchten.

Het adres van Brussels Charleroi Airport is Rue des Frères Wright 8, 6041 Charleroi, België.

De bereikbaarheid van Charleroi Arport met de auto is goed, vanaf de snelweg bent u met ongeveer 5 minuten bij de luchthaven. Ook met de trein is de bereikbaarheid goed, hoewel de luchthaven geen eigen treinstation heeft. Maar vanaf Station Brussel-Zuid en Station Charleroi rijden er shuttlebussen naar de luchthaven.

 

Officiële Parkings Charleroi Airport

Charleroi Airport heeft zelf vier officiële parkings om de auto te parkeren tijdens uw vakantie. De tarieven van de parking zijn redelijk, maar uiteraard wel hoger dan de parkings in de omgeving van de luchthaven.

Kort Parkeren Charleroi Airport

Charleroi Airport P1 Parking, de overdekte parkeergarage met rechtstreekse toegang tot de terminal. P1 Parking is vooral geschikt voor kort parkeren bij Charleroi. Binnen P1 Parking is een gedeelte exclusief gereserveerd en extra beveiligd, P1 Lock Premium+.

Lang Parkeren Charleroi Airport

Charleroi Airport P2 Comfort Parking, een onoverdekt parkeerterrein op 5 minuten lopen van de terminal.

Charleroi Airport P3 Low Cost Parking, een goedkoop onoverdekt parkeerterrein voor lang parkeren. Vanaf het parkeerterrein gaat u met de gratis shuttlebus naar de terminal. De shuttlebus vertrekt elke 20 minuten en de rit naar de terminal duurt 5 minuten.

Charleroi Airport P4 Foot & Fly Parking, de goedkoopste optie om lang te parkeren bij Charleroi. Vanaf het onoverdekte parkeerterrein is het ongeveer 20 minuten lopen naar de terminal. Reist u met veel koffers, dan is dit niet de beste optie. Zeker als het ook nog eens minder goed weer is.

Brengt u iemand weg of haalt u iemand op, dan kunt u de auto parkeren op Express Parking bij de terminal of in de P1 Parking.

 

Goedkoop Parkeren Charleroi Airport

Goedkoop parkeren Charleroi Airport reserveert u bij één van de parkeerterreinen op onze website. Vul uw vertrekdatum en datum van terugkomst in bij de vergelijkingsmodule en u heeft de keuze om de prijzen van de parkings te vergelijken en de goedkoopste optie te kiezen.

Goedkoop lang parkeren Charleroi Airport

Nadat u de reservering heeft afgerond ontvangt u een besvestiging van de parkeerplaats met een routebeschrijving. Op de dag van uw vakantie rijdt u naar het parkeerterrein, meldt u zich bij de medewerker en gaat u vervolgens met de shuttlebus naar de luchthaven.

Bij terugkomst op het vliegveld belt u met de chauffeur en de shuttlebus komt u ophalen op de afgesproken plaats. Het telefoonnummer ontvangt u van de chauffeur of staat al in de bevestiging vermeld.

Park Sleep Fly Brussels Charleroi Airport 

Bij een Park Sleep Fly-arrangement overnacht u in een hotel en parkeert de auto tijdens de reis op het parkeerterrein van het hotel. Uiteraard kunt u ook parkeren op een ander parkeerterrein en overnachten in uw favoriete hotel bij Charleroi.

Prijzen & beschikbaarheid hotels Charleroi