Vergelijk de prijzen

Aantal dagen: 8 Vergelijken

Officiële Parkings Rotterdam The Hague Airport

Parkeren Rotterdam Airport

U gaat op vakantie of op zakenreis en vertrekt vanaf Rotterdam. En natuurlijk wilt u uw auto zo voordelig mogelijk parkeren, maar waar en hoe parkeert u bij Rotterdam The Hague Airport?

En hoe te kiezen uit alle aanbieders van parkeren bij Rotterdam The Hague Airport?

Op ParkflyFinder.nl vergelijkt u gemakkelijk alle aanbieders van kort en lang parkeren bij de luchthaven en beoordeelt u deze op prijs, veiligheid en afstand tot de luchthaven.

Rotterdam Airport Parkeren, de mogelijkheden?

De luchthaven zelf biedt meerdere opties om te parkeren, van het budget parkeerterrein P10 tot het luxe business parkeren bij P2.

In de directe omgeving van de luchthaven zijn een aantal parkeerterreinen, waar u vaak goedkoper kunt parkeren dan op de airport zelf. Met een shuttlebus bent u binnen enkele minuten bij de vertrekhal.

Parkeren bij Rotterdam Airport zonder tijd te verliezen?

Dan is valet parkeren het meest geschikt voor u. U rijdt direct naar de vertrekhal, overhandigt de sleutels aan de chauffeur en loopt zelf direct door naar de balies in de vertrekhal!

Rotterdam Airport Parkeren

ParkFlyFinder.jpg

Rotterdam The Hague Airport

Rotterdam The Hague Airport is de derde luchthaven van Nederland met ruim 2 miljoen passagiers in 2019. De meeste passagiers van Rotterdam Airport vliegen van en naar London City Airport.

Vanaf Rotterdam vlieg je naar meer dan 50 bestemmingen binnen Europa met o.a. Transavia, British Airways, Royal Air Maroc, TUI en Corendon. 

Het adres van Rotterdam The Hague Airport is Rotterdam Airportplein 60, 3045 AP Rotterdam.

Omdat er geen NS Station op het vliegveld is, is Rotterdam Airport met het openbaar vervoer minder goed bereikbaar. Reist u met de trein via Den Haag Centraal of Rotterdam Centraal, dan reist u verder met Randstad Metrolijn E naar halte Meijersplein. U stapt vervolgens over op buslijn 33 voor een korte rit naar de luchthaven.

Met de auto is de luchthaven goed bereikbaar, uiteraard afhankelijk van de drukte op de weg.

Officiële Parkings Rotterdam Airport

Als u wilt parkeren op een officiële parking van de luchthaven, dan heeft u bij Rotterdam Airport voldoende keuze. Zowel voor kort parkeren als voor lang parkeren op Rotterdam Airport.

P1 Parkeren en Vliegen en P3 Parkeren en Vliegen zijn de populairste officiële parkeerterreinen bij Rotterdam Airport, beide op maximaal 7 minuten loopafstand tot de terminal.

P2 Business Parking, het parkeerterrein het dichtst bij de terminal (1 minuut) gericht op de zakenreiziger.

P6 Comfort Parking is het dicht bij de terminal van de luchthaven. Vanaf het parkeerterrein loopt u binnen 3 minuten naar de terminal.

P10 Budget Parking is het officiële budget parkeerterrein van Rotterdam Airport op 10 minuten loopafstand van de vertrekhal.

Online reserveren is wel aan te raden. U bent dan verzekerd van een parkeerplek en het is ook nog eens voordeliger dan wanneer u zonder te reserveren uw auto parkeert. U rijdt de parkeerterreinen binnen met kentekenherkenning, wel zo makkelijk. 

Goedkoop Parkeren Rotterdam Airport

Bij Rotterdam Airport goedkoop parkeren is mogelijk op het officiële budget parkeerterrein P10 Budget Parking of anders in de directe omgeving van de luchthaven. Gratis parkeren in de woonwijken rondom Rotterdam Airport raden wij af. Uw auto staat dan niet op een afgesloten beveiligd parkeerterrein en daarnaast veroorzaakt u ook overlast voor de bewoners.

Goedkoop Lang Parkeren Rotterdam Airport

Voordelig lang parkeren kan bij één van de alternatieve parkeerterreinen in de omgeving van Rotterdam Airport. U rijdt dan eerst naar het parkeerterrein en vandaar wordt u met een gratis shuttlebus naar de terminal gebracht. Bij terugkomst belt u het parkeerbedrijf en wordt u weer met de shuttlebus opgehaald en naar uw auto gebracht. Vergelijk de prijzenvan alle aanbieders en let ook op eventuele kortingsacties voor lang parkeren.

Goedkoop valet parkeren Rotterdam Airport

Valet Parkeren bij Rotterdam Airport is wel mogelijk. Helaas zijn er niet veel valet parkeerbedrijven, waardoor de prijzen nog relatief hoog liggen en goedkoop valet parkeren moeilijk is. Momenteel biedt Rotterdam Airport zelf geen valet parking aan, maar u kunt wel reserveren bij één valet bedrijven in de omgeving van de luchthaven. Ongeveer 30 minuten voor aankomst bij de terminal belt u met de chauffeur, zodat deze op de hoogte is van uw aankomsttijd.

Park Sleep Fly Rotterdam Airport

Bij een Park Sleep Fly-arrangement overnacht u in een hotel en parkeert de auto tijdens de reis op het parkeerterrein van het hotel. Uiteraard kunt u ook parkeren op een ander parkeerterrein en overnachten in uw favoriete hotel bij Rotterdam Aiport.

Prijzen en beschikbaarheid hotels Rotterdam

 

Alle aanbieders