Vergelijk de prijzen

Aantal dagen: 8 Vergelijken

Parkeren bij Vliegveld Eindhoven met ParkflyFinder.nl

Parkeren Eindhoven Airport

U gaat op vakantie of op zakenreis en vertrekt vanaf Eindhoven. En natuurlijk wilt u uw auto zo voordelig mogelijk parkeren, maar waar en hoe parkeert u bij Eindhoven Airport?

En hoe te kiezen uit alle aanbieders van parkeren bij Vliegveld Eindhoven?

Op ParkflyFinder.nl vergelijkt u gemakkelijk alle aanbieders van kort en lang parkeren bij de luchthaven en beoordeelt u deze op prijs, veiligheid en afstand tot de luchthaven.

Eindhoven Airport Parkeren, de mogelijkheden?

De luchthaven zelf biedt meerdere opties om te parkeren, maar in de directe omgeving van Vliegveld Eindhoven zijn een aantal parkeerterreinen, waar u vaak goedkoper kunt parkeren dan op de airport zelf. Met een shuttlebus bent u van de parkeerplaats binnen enkele minuten bij de vertrekhal.

Snel en comfortabel parkeren bij Eindhoven Airport?

Denk dan eens aan valet parkeren, u rijdt rechtstreeks naar de vertrekhal, overhandigt de sleutels aan de chauffeur en loopt zelf direct door naar de balies in de vertrekhal!

Eindhoven Airport Parkeren

Eindhoven_Airport.jpg

Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met bijna 7 miljoen passagiers in 2019. De meeste passagiers van Eindhoven Airport vliegen van en naar London Luton Airport.

Vanaf Eindhoven vlieg je naar meerdere bestemmingen binnen Europa met o.a. TUI, Transavia, Ryanair en Corendon. 

Het adres van Eindhoven Airport is Luchthavenweg 25, 5657 EA Eindhoven.

Met het openbaar vervoer is het vliegveld minder goed bereikbaar, er is namelijk geen NS Station op de luchthaven. Reist u met het openbaar vervoer, dan kunt u bij Eindhoven Centraal overstappen op lijnbus 400 of op de shuttlebus 401. De reis naar het vliegveld duurt ongeveer 20 minuten.

Met de auto daarentegen is de luchthaven goed bereikbaar. Vanaf de afslag op de N2 is het nog slechts 5 minuten rijden naar de terminal.

 

 

Officiële Parkings Eindhoven Airport

Wilt u parkeren op één van de officiële parkeerterreinen van Eindhoven Airport, reserveert u dan van te voren een parkeerplaats. U bent dan verzekerd van een parkeerplaats tegen een voordeliger tarief.

Eindhoven Airport Parkeren is mogelijk op de officiële parkeerterreinen van de luchthaven, Gold Parking P1, Silver Parking P3 en Bronze Parking P4 en P5. Gold Parking.

P1 Eindhoven Airport is het dichtst bij de terminal van de luchthaven en u parkeert de eerste 10 minuten gratis en daarna € 3,00 uur per uur met een maximum van 5 uur. Gold Parking P1 is met name geschikt voor het halen en brengen van passagiers, het zogenaamde Kiss & Ride. Parkeert u langer dan 5 uur, dan geldt er een hoger dagtarief. Lang parkeren is ook mogelijk, maar reserveer dan wel van tevoren om zeker te zijn van een parkeerplaats.

P3 Eindhoven Airport is op 5 minuten lopen van de terminal en beter geschikt om lang te parkeren dan P1. Zonder te reserveren kunt u, indien beschikbaar, parkeren op P3 maar vooraf reserveren is voordeliger en geeft de zekerheid van een parkeerplaats.

P4 Eindhoven Airport en P5 Eindhoven Airport zijn wat verder weg van de terminal, beide op 7 minuten loopafstand. Het voordeligst om te parkeren en reserveren is verplicht.

Overdekt parkeren Eindhoven Airport bij de officiële parkings kan bij Gold Parking P1 en Bronze Parking P4.

Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van de officiële parkings van Eindhoven Airport!

 

 

Goedkoop Parkeren Eindhoven Airport

Goedkoop parkeren Eindhoven Airport is zeker mogelijk en ook nog eens in de directe omgeving op loopafstand van de terminal.

Door de toenemende populariteit van Eindhoven Airport voor vakantievluchten is er vaak een te kort aan voordelige parkeerplaatsen. Met als gevolg een groot aanbod van goedkopere parkeerterreinen nabij het vliegveld. Parkeerbedrijven, die een voordelig en betrouwbaar alternatief aanbieden voor de officiële parkings. 

Goedkoop Lang Parkeren Eindhoven Airport

Op de dag van vertrek rijdt u direct naar het parkeerterrein, waar u gereserveerd heeft. Vervolgens loopt u zelf naar de terminal of u wordt met een shuttlebus naar de terminal gebracht.

Goedkoop Valet Parkeren Eindhoven Airport

U rijdt direct naar de afgesproken plaats bij de terminal, overhandigt uw autosleutels aan de chauffeur en kunt direct de terminal inlopen.

Park Sleep Fly Eindhoven Airport

Bij een Park Sleep Fly-arrangement overnacht u in een hotel en parkeert de auto tijdens de reis op het parkeerterrein van het hotel. Uiteraard kunt u ook parkeren op een ander parkeerterrein en overnachten in uw favoriete hotel bij de luchthaven.

Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid alle hotels

 

 

 

Alle aanbieders