Vergelijk de prijzen

Aantal dagen: 8 Vergelijken

Parkeren bij Vliegveld Düsseldorf met ParkflyFinder.nl

Parkeren Düsseldorf Airport

Düsseldorf Airport parkeren vergelijkt u op ParkflyFinder.nl. Vertrekt u, net als zoveel andere Nederlanders, vanaf Düsseldorf Airport voor uw vakantie, dan wilt u het liefst zo voordelig mogelijk parkeren bij Luchthaven Düsseldorf. Parkeren op één van de officiële parkings van Düsseldorf Airport is een optie, maar voordeliger parkeert u bij een parkeerterrein in de onmiddelijke omgeving van het vliegveld.

Düsseldorf Airport parkeren, wat zijn de mogelijkheden?

Luchthaven Düsseldorf heeft zelf 20.000 parkeerplaatsen, maar zeker in de vakantieperiodes is dat niet genoeg voor alle reizigers. In de omgeving van Düsseldorf Airport zijn er dan ook veel aanbieders van vliegveld parkeren actief. De afstand tot de luchthaven vanaf de parkeerterreinen is niet groot en daarnaast parkeert u ook goedkoper bij deze parkeerplaatsen.

De parkeerbedrijven bij Düsseldorf Airport bieden zowel shuttle parkeren als valet parkeren aan. Aan u dus de keuze of u shuttle parkeren of valet parkeren reserveert!

Hoe vergelijkt u parkeerplaatsen Düsseldorf Airport? 

Vergelijk de parkeerplaatsen niet alleen op de tarieven, maar ook op de dienstverlening en op de afstand tot Düsseldorf Airport. Valet parkeren zal duurder zijn dan shuttle parkeren, maar is wel zo snel en comfortabel. Geeft u de voorkeur aan een shuttlebus dan geldt in het algemeen dat hoe langer de rit met de shuttlebus is, hoe goedkoper het parkeren zal. Gelukkig zijn vrijwel alle parkeerplaatsen dicht bij de luchthaven en wordt u tot bij de terminal gebracht.

Düsseldorf Airport Parkeren

Dusseldorf_Airport.jpg

Düsseldorf Airport

Düsseldorf Airport is na Frankfurt en München de derde luchthaven van Duitsland met meer dan 24 miljoen passagiers per jaar.

De belangrijkste luchtvaartmaatschappijen op Düsseldorf Airport zijn Eurowings en Lufthansa. 

De populairste bestemmingen vanaf Vliegveld Düsseldorf zijn Palma de Mallorca, München, Berlijn,Londen en Istanboel. Ook voor Nederlandse vakantiegangers is Düsseldorf een belangrijke luchthaven. Per jaar vliegen zo'n 850.000 Nederlanders vanaf Düsseldorf Airport naar hun vakantiebestemming.

Het adres van Düsseldorf Airport is Flughafen Düsseldorf, 40474 Düsseldorf, Duitsland

Het vliegveld van Düsseldorf is uitstekend bereikbaar met de auto. Voor veel Nederlanders is Düsseldorf dichterbij huis dan Schiphol. Vanaf Afrit 31 op de A44 is het minder dan een kilometer naar de luchthaven. Ook met het openbaar vervoer is de luchthaven vanuit Nederland goed bereikbaar. Vanaf Station Düsseldorf Airport bent u met de Sky Train binnen 7 minuten bij de terminal.

 

Officiële Parkings Düsseldorf Airport

De officiële parkings van Düsseldorf Airport bieden plaats aan 20.000 auto's, zowel voor kort parkeren als voor lang parkeren tijdens de vakanties vanaf Düsseldorf.

Kort Parkeren Düsseldorf Airport

Overdekt kort parkeren Düsseldorf Airport kunt u bij P1, P2/P3 en P7/P8. Al deze parkeergarages zijn op loopafstand van de terminal. Het dichtst bij de vertrekhal is P1, maar daarmee is P1 ook gelijk de duurste parkeergarage. Het dagtarief bij P1 is € 38,00 en bij P2/P3 en P7/P8 € 29,00.

Lang Parkeren Düsseldorf Airport

Wat verder weg zijn de parkeerplaatsen voor lang parkeren. U gaat dan vanaf het parkeerterrein met de bus of met de automatische shuttle van en naar de terminal. Overdekt lang parkeren Düsseldorf Airport is mogelijk op P4/P5. Onoverdekt lang parkeren kan bij P22, P23, P24/P26 en bij P25. P22 Lang Parkeren is het dichtst bij de terminal, gevolgd door P4/P5. 

Hoe verder weg hoe goedkoper de parkeerplaatsen. Op P4/P5 betaalt u voor 8 dagen parkeren bijvoorbeeld € 69,00 terwijl u bij P24/P26 maar € 44,00 voor 8 dagen parkeren betaalt. Prijswijzigingen voorbehouden uiteraard.

Wilt u alleen passagiers ophalen of wegbrengen, dan rijdt u door naar de Kiss & Fly zone. De eerste 10 minuten van de maximaal 30 minuten zijn gratis, maar sinds kort betaalt u voor elke extra 5 minuten € 5,00! 

De officiële parkings van Düsseldorf Airport reserveert u online via de website van Düsseldorf Airport.

 

Goedkoop Parkeren Düsseldorf Airport

Goedkoop parkeren Düsseldorf Airport reserveert u bij één van de alternatieve parkeerterreinen nabij de luchthaven.

Voor Nederlanders is Düsseldorf Airport populair als luchthaven voor vertrek op vakantie. Maar met name juist tijdens de vakantieperiodes zijn er niet voldoende parkeerplaatsen op de luchthaven zelf.

In de afgelopen jaren zijn er dan ook veel alternatieve parkeerbedrijven bijgekomen, die parkeren bij Düsseldorf goedkoper hebben gemaakt. 

Goedkoop Lang Parkeren Düsseldorf Airport 

Op de dag van uw vakantiereis rijdt u niet naar de terminal, maar eerst naar het parkeerterrein bij Düsseldorf Airport waar u heeft gereserveerd. U meldt zich bij de receptie en vervolgens wordt u met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De routebeschrijving en de instructies ontvangt u met de bevestiging van uw reservering. Ons advies is wel om altijd ue bevestiging van uw parkeerplaats uit te printen en mee te nemen.

Goedkoop Valet Parkeren Düsseldorf Airport 

Heeft u gekozen voor valet parkeren Düsseldorf Airport, dan rijd u wel direct naar het vliegveld. Op de afgesproken plaats staat de medewerker van de valet parkeerder al op u te wachten. U controleert samen de auto en de kilometerstand en de chauffeur parkeert de auto voor u op het parkeerterrein. Zelf kunt u direct de vertrekhal van Düsseldorf Airport binnenlopen. 

Park Sleep Fly Düsseldorf Airport

Bij een Park Sleep Fly-arrangement overnacht u in een hotel en parkeert de auto tijdens de reis op het parkeerterrein van het hotel. Uiteraard kunt u ook parkeren op een ander parkeerterrein en overnachten in uw favoriete hotel bij Düsseldorf Airport.

Prijzen & beschikbaarheid hotels Düsseldorf Airport

Alle aanbieders