Vergelijk de prijzen

Aantal dagen: 8 Vergelijken

Parkeren bij Vliegveld Brussel Zaventem met ParkflyFinder.nl

Parkeren Brussel Zaventem

Zaventem Parking wordt beheerd door InterParking, ook in Nederland actief met het beheer van parkeervoorzieningen. Op Zaventem exploiteert het bedrijf voorzieningen voor zowel kort parkeren als lang parkeren.

Vertrekt u, net zoals vele andere Nederlanders, vanaf Zaventem op uw vakantie en wilt u voordelig parkeren, vergelijk dan de parkeerplaatsen in de omgeving van de luchthaven. Op ParkflyFinder.nl vergelijkt u de parkings bij Zaventem op prijs, afstand tot het vliegveld en de serviceverlening. 

Zaventem Parkeren, de mogelijkheden?

Brussel Airport Zaventem parkings hebben een capaciteit van ruim 10.000 auto's. Buiten de vakantieperiodes is dat wel voldoende, maar met name tijdens de zomervakanties zijn de parkings op Zaventem erg druk. De parkeerterreinen in de onmiddelijke omgeving van Zaventem zijn dan een goede en voordelige aanvulling om te parkeren.

Lang Parkeren Zaventem

Het aanbod voor valet parkeren is niet groot bij Zaventem, de parkeerplaatsen in de omgeving zijn vooral bedoeld voor shuttle parkeren. U wordt dan met een shuttlebus vanaf het parkeerterrein naar de luchthaven gebracht. Na afloop van uw reis haalt de shuttlebus u ook weer op en brengt u snel naar de auto.

 

 

 

Brussels Airport Zaventem Parkeren

Brussels_Zaventem_.jpg

Brussels Airport Zaventem

Brussels Airport Zaventem is met ruim 26 miljoen passagiers in 2019 de grootste luchthaven van België en staat daarmee in de Top 20 van Europa.

Belangrijke luchtvaartmaatschappijen op Brussel Zaventem zijn Brussels Airlines, Ryanair, TUI fly en Lufthansa.

Zaventem is een belangrijke luchthaven voor vertrek naar vakantielanden als Spanje en Italië, maar fungeert ook als overstapplaats voor passagiers naar intercontinentale bestemmingen. Ook voor Nederlanders is Brussel Zaventem een populair vliegveld. Voor veel bestemmingen is vliegen vanaf Brussel goedkoper dan vliegen vanaf Schiphol.

Het adres van Brussels Airport Zaventem is Leopoldlaan, 1930 Zaventem, België

Zaventem is met de auto goed bereikbaar vanuit Nederland. Vanaf de Brusselse Ringweg volgt u gewoon de borden Zaventem, wel is het goed om van tevoren de drukte op de Ringweg te controleren.

Het treinstation van Brussels Airport is direct onder de aankomst- en vertrekhallen en met de roltrap of de lift komt u direct in de terminal uit. 

Officiële Parkings Zaventem

De officiële parkings van Zaventem hebben een gezamenlijke capaciteit van 10.000 auto's op loopafstand van de terminal, zowel voor kort parkeren als voor lang parkeren tijdens de vakanties vanaf vliegveld Zaventem.

Kort Parkeren Zaventem

Overdekt kort parkeren kunt u bij P1 Front, P2 Economy en P3 Holiday. P1 ligt direct bij de terminal, terwijl P2 en P3 op 5 minuten loopafstand van de terminal liggen. U betaalt per uur met een maximum van € 23,00 voor P1 en van € 20,00 voor P2 en P3. Uiteraard kunt u ook langer parkeren bij deze parkeerterreinen, maar dan wel voor een relatief hoog tarief. Kort en lang parkeren bij Zaventem is ook mogelijk bij P4 Long Term, een onoverdekt parkeerterrein op 10 minuten loopafstand van de terminal. U betaalt bij P4 € 78,00 voor 1 week parkeren.

Lang Parkeren Zaventem

Gaat u langer op reis vanaf Zaventem, dan parkeert u de auto voordeliger bij P Discount en P Discount 2. Voor een parkeerplaats op beide parkeerterreinen betaalt u voor 1 week onoverdekt parkeren € 54,00. De gratis shuttlebus brengt u snel 24 uur perdag, zeven dagen in de week naar de terminal. Reserveren is wel verplicht voor deze lang parkeerterreinen.

Prijswijzigingen uiteraard voorbehouden.

Wilt u alleen familie of vrienden wegbrengen, dan rijdt u naar de drop off zone voor de terminal. U heeft dan maximaal 10 minuten om afscheid te nemen en de chauffeur mag de auto niet verlaten... Wilt rustig afscheid nemen of verwelkomen, parkeer dan de auto in P1, P2 of P3.

De officiële parkings van Brussels Airport Zaventem reserveert u online via de website van Brussels Airport.

 

Goedkoop Parkeren Zaventem

Goedkoop parkeren Zaventem doet u door te kiezen voor een alternatieve parkeeraanbieder in de omgeving van het vliegveld. Deze zijn namelijk een stuk voordeliger dan de parkeerterreinen op de luchthaven. En wat u bespaart met de parkeerkosten is natuurlijk weer extra budget voor de vakantie zelf!

Goedkoop Lang Parkeren Zaventem

Nadat u de prijzen heeft vergeleken van de verschillende aanbieders van lang goedkoop parkeren bij Zaventem en een reservering heeft gemaakt, ontvangt u een bevestiging met de routebeschrijving. Op de dag van vertrekt rijdt u vanaf de Ringweg Brussel naar het parkeerterrein van uw keuze en parkeert de auto. 

Het parkeerbedrijf brengt u vervolgens snel naar de terminal van Zaventem en helpt u met de koffers uit de shuttlebus halen. Bij terugkomst belt u met het parkeerbedrijf en de shuttlebus komt u weer ophalen en brengt u terug naar de auto. 

Park Sleep Fly Brussels Airport Zaventem

Bij een Park Sleep Fly-arrangement overnacht u in een hotel en parkeert de auto tijdens de reis op het parkeerterrein van het hotel. Uiteraard kunt u ook parkeren op een ander parkeerterrein en overnachten in uw favoriete hotel bij Zaventem.

Prijzen & beschikbaarheid hotels