Vergelijk de prijzen

Aantal dagen: 8 Vergelijken

Top 3 Parkeren Vliegveld Schiphol

Parkeren Schiphol

Wanneer u op vakantie of zakenreis vliegt vanaf Schiphol is het wel nodig om van tevoren een parkeerplaats op Schiphol te reserveren. Zeker als het om lang parkeren gaat, langer dan 3 dagen.

Kort parkeren is zonder te reserveren altijd wel mogelijk bij P1 Kort Parkeren, maar verder loont het om de prijzen voor Schiphol parkeren goed te vergelijken en van tevoren te reserveren.

Bij welke Schiphol Parking gaat u parkeren?

Uiteraard is de prijs belangrijk, maar het gaat vooral om de prijs kwaliteit verhouding. De ervaringen spelen daarbij een grote rol, hoe zijn de reviews over het parkeren bij de verschillende bedrijven? En wat is voor u belangrijk bij het parkeren van uw auto op Schiphol? Wilt u de autosleutels meenemen of vindt u het prima om de autosleutels af te geven? Wilt u altijd op de officiële parkings van Schiphol parkeren? 

Goedkoop Parkeren Schiphol?

Genoeg dus om rustig te over na te denken, maar vergeet niet dat te goedkoop parkeren niet aan te raden is, zonder een eerlijke prijs is een goede service niet te verwachten!

Schiphol Airport Parkeren

Schiphol_Nieuwsberichten.jpg

Schiphol Airport

Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland met 71,7 miljoen passagiers in 2020 en daarmee ook één van de drukste luchthaven in Europa met als grootste gebruiker de KLM.

De belangrijkste bestemming vanaf Schiphol is London Heathrow met 1,75 miljoen passagiers en met als goede tweede El Prat bij Barcelona. Naast de KLM vliegen o.a. British Airways, Air France, Transavia en EasyJet vanaf Schiphol naar meer dan 300 bestemmingen.

Het adres van Schiphol is Evert van de Beekstraat 202, 1118 CP Schiphol.

De bereikbaarheid van Schiphol is zonder meer goed te noemen, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. NS Station Schiphol Airport is direct onder de terminal en u bent binnen één minuut in Schiphol Plaza. Daarnaast is Schiphol ook goed bereikbaar met de snelbus vanuit de omliggende steden.

Komt u met de auto dan neemt u de Afslag Schiphol en bent u brijwel direct op de luchthaven. Vervolgens volgt u de borden naar de vertrekhal of naar één van de parkings op Schiphol.

Brengt u iemand weg of haalt u iemand op en wilt u zelf ook naar de terminal, dan parkeert u de auto in P1 Kort Parkeren. Wilt u alleen iemand snel laten in of uitstappen, dan volgt u de borden Kiss & Ride naar de vertrekhal.

Officiële Parkings Schiphol

Schiphol heeft de afgelopen jaren het aanbod aan officiële parkings om te parkeren op Schiphol fors uitgebreid en verbeterd. Zowel voor kort parkeren als voor lang parkeren is er een ruim aanbod. De parkeerterreinen zijn, ondanks de hogere prijzen, populair bij de reizigers vanaf Schiphol. Wij adviseren dan ook om ruim van tevoren te reserveren om een parkeerplaats zeker te stellen en de hogere inrij tarieven et voorkomen.

Schiphol P1 Kort Parkeren, de grotendeels overdekte parkeergarage voor parkeren korter dan 48 uur. Ook voor het rustig halen en brengen van passagiers parkeert u de auto op P1. Parkeren op loopafstand van de terminal.

Schiphol P1 Holiday Parking, in bepaalde (vakantie)periodes is het ook mogelijk om langer dan 48 uur te parkeren in P1. Reserveren is wel nodig.

Schiphol P3 Lang Parkeren, de parking voor parkeren langer dan 48 uur. U parkeert de auto op het onoverdekte parkeerterrein of in de parkeergarage. De parkeergarage op P3 is overdekt, behalve de bovenste verdieping. Binnen 5 minuten met de gratis snelbus bij de terminal.

Schiphol P4 Basic Parking, de officiële budget parking op Schiphol. Een eenvoudiger parkeerterrein, alleen geopend tijdens de drukkere periodes. Binnen 10 minuten met de gratis snelbus bij de terminal.

Schiphol P6 Valet Parking, de officiële valet parking van Schiphol op loopafstand van de terminal. U geeft de sleutels af bij de receptiebalie en loopt met een paar minuten naar de vertrekhal.

Schiphol Terminal Valet Parking, de officiële parking van Schiphol gericht op de zakelijke reiziger. U parkeert de auto bij de speciale parkeerplaatsen tussen Vertrekhal 2 en 3, geeft de sleutels aan de medewerker van Schiphol en kunt direct de terminal inlopen.

Goedkoop Parkeren Schiphol

Goedkoop parkeren Schiphol is mogelijk bij de parkeerterreinen in de omgeving van Schiphol. Schiphol werkt zelf met seizoensgebonden tarieven. Hoe drukker op de parkings van Schiphol, hoe hoger de prijzen voor parkeren op Schiphol. Met name in de meivakantie en de zomervakantie is het voordeliger om te parkeren bij de andere parkeerterreinen.

Goedkoop Lang Parkeren Schiphol

Voor goedkoper lang parkeren bij Schiphol vergelijkt u de prijzen op ParkflyFinder en reserveert u een voordelige parkeerplaats. Op de dag van uw vliegreis rijdt u naar de parking en vervolgens wordt u met een shuttlebus naar de terminal gebracht. Bij terugkomst belt u met het parkeerterrein en wordt u weer op de afgesproken plaats opgehaald en naar het parkeerterrein gebracht.

Goedkoop Valet Parkeren Schiphol

Valet parkeren bij Schiphol wordt steeds populairder en daarmee ook goedkoper. U rijdt direct naar Schiphol, waar de chauffeur van de valet parkeerder uw auto in ontvangst neemt en voor u parkeert. Bij terugkomst belt u met de chauffeur, die uw auto zal voorrijden op de afgesproken plaats. U ontvangt de sleutels en kunt direct naar huis rijden.

Park Sleep Fly Schiphol Airport

Bij een Park Sleep Fly-arrangement overnacht u in een hotel en parkeert de auto tijdens de reis op het parkeerterrein van het hotel. Uiteraard kunt u ook parkeren op een ander parkeerterrein en overnachten in uw favoriete hotel bij Schiphol Airport.

Prijzen & beschikbaarheid hotels Schiphol

Alle aanbieders